stavfel

Nu va de mycke klagomål på min stavning.
Ja, jag är visst dålig på att stava.
Men sluta och läs min blogg om de är så irriterande. =)
Nej, jag är medveten om att jag är dålig på att stava jag erkänner de.
Och särskriver ord gör jag med.
.....

Kommentarer
Postat av: Rättstavningsfröken

Ok, jag ger upp. Det är ju en sak när man snubblar på några tangenter, men när man inte vet skillnad på hela ord, alltså det kan ju bli grava missförstånd om man inte vet om man har släckt lyset eller om man har släkt på besök!?!

Eller om man är den enda som har en ända!?!

Går inte ungdomar i skolan nu för tiden och får lära sig sånt här? Du skriver att man får "ta det" om man ska läsa din blogg, men du skriver ju helt fel ord? Man förstår ju inte vad du menar? Hade det inte varit bättre att gå lite till i skolan och lära dig att göra dig förstådd än att bli en äkta white trailer trash som knappt hinner gå ut skolan innan dom skaffar en unge!?!... Hur har du tänkt hjälpa ditt barn med läxläsningen, speciellt rättstavningen, i framtiden liksom?

2009-11-06 @ 00:57:14
Postat av: Emma

Eller så kan ju "rättstavningsfröken" skaffa sig en ny hobby och sluta läsa Emelies blogg ?!

2009-11-06 @ 08:08:06
URL: http://shamai.blogg.se/
Postat av: Emelie

Äsch, skit i det! Gör jag med plus att jag är för lat för att läsa igeonom inlägget flera gånger innan jag publicerar!



Kramar

2009-11-06 @ 08:32:55
URL: http://pemzan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Rättstavningsfröken: Finns ett kryss i höger hörn o trycka på när det irriterar för mycket..



Alla skriver fel o man orkar inte alltid rätta till de.. Hur orkar man klaga??

2009-11-06 @ 09:27:04
URL: http://elli76a.blogg.se/
Postat av: Pety

Petras mamma här: Det finns nog föräldrar som är duktiga på att stava, men som kanske inte alls är bra föräldrar för det!! Jag som mamma till Petra läser Emmelis blogg varje dag o tycker Hon verkar en toppenmamma till lilla Nova, och är man duktig på att stava borde man även fatta vad folk menar trots lite stavfel. Jävla fjant-skallar det finns kan jag bara säga!! Kram på dig Emmelie!!

2009-11-06 @ 13:57:31
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Camilla H

Rättstavningsfröken: Har läst Emelies blogg länge och har aldrig haft svårt att FÖRSTÅ vad hon skriver trots stavfel.. Förstår du inte meningen "Kom en massa släckt och vänner" pga stavfelet har du VÄRRE problem än någon som har problem att stava.. Tror det här inlägget är rättstavat så då borde du förstå.. LÄGG DIN ENERGI PÅ ATT LÄSA EN BLOGG DU FÖRSTÅR ISTÄLLET!!!!

2009-11-06 @ 15:49:56
Postat av: Marina

rättstavningsfröken: vad är du för en patetisk liten människa som går inn och kommenterar emelies blogg och inte enns kan skriva vad du heter lämna namn och nr så kan vi ha en liten diskution ang white trailer trash så ska du få se vem som kommer känna sig som det i slutändan. Du är en oerhört pinsam och patetisk människa som verkar sakna både det ena och det andra. Du kanske är duktig på att stava men vad har du mer att vara lycklig över i livet inte mkt verkar det som. tack för mig hej

2009-11-06 @ 17:28:38
Postat av: marina

nej ska nog bara säga 1 sak till det skjuts för lite!!!

2009-11-06 @ 17:30:13
Postat av: Emelie

Tack vänner att ni stöttar mej. Älskar er.

2009-11-06 @ 18:16:37
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/
Postat av: louise

men gud vilken människa ! lägg ner, du behöver som sagt inte läsa denna blogg om du inte vill. . skulle vilja veta vem du är. tycker det är fegt att vara anonym. .

2009-11-07 @ 12:48:08
URL: http://louisean.blogg.se/
Postat av: Rättstavningsfröken

Oavsett vad ni tycker om mig, faktum kvarstår ju: Vem ska hjälpa lilla Nova med läxorna när hon börjar skolan? Har man inte ett ansvar som förälder att kunna hjälpa sina barn med de mest grundläggande behoven i alla fall?

2009-11-11 @ 22:32:43
Postat av: Emelie

Rättstavningsfröken- Men lägg ner för helvete. Sluta läs min blogg och lägg dej inte i våra liv. Nova har väl en pappa med? Jag är inte jätte duktig på att stava men mycket annat är jag duktig på. Cliff är bra på de där i mot. Varför bryr du dej om vem som ska hjälpa henne?

De är vårat ansvar och våran dotter.

2009-11-11 @ 23:05:28
Postat av: Emelie

Rättstavningsfröken- Hur fan kan du skriva att jag är en äkta white trailer trash? Du vet inte ett skit om mej förutom de jag skriver i min blogg.

Jag har ett fastjobb och en villa på 170 kvm. Har jobbat och slitit sen jag sluta nian. Jobbade extra under hela gymnasieperioden för jag ville tjäna mina egna pengar och stå på mina egnaben. Så sluta klanka ner på mej och mitt liv. Och skriv vem du är. Du kanske är avundsjuk på mej och mitt liv....



2009-11-12 @ 16:36:04
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/
Postat av: Elin

Rättstavningsfröken: gå till skolan och lär eleverna stava ist. Låter ju på dig som att de behövs fler svenska lärare så gör nått me ditt liv! Eller så kan du ju gå in på min blogg jae sket kass på å stava så då har du än hoby... Stavade jag rätt nue? Sen kan du ju skriva ditt namn så vi vet vem du är men du kanske är rädd för att få för mkt kritit tillbaka då för du är säkert skit uggly ;) sen ska väl du bara skita totalt i hur andra föräldrar uppfostrar sina barn? Vem fan skulle palla me en morsa som dig!

Om man inte fattar så läs inte då!...... Men vi alla vet ju att Emelie blogg är för intresant för att undvika!



Siså sätt igång och rätta stavfel!;)

2010-11-10 @ 21:16:02
URL: http://Elinevajohanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0