Myskvällarna fortsätter

Mysigt de. Ligga hemma i soffan och mysa.
Vi kom precis hem efter att varit ute och kört lite, och varit och slängt en massa papper. Vi samlar på oss så mycke innan vi åker i väg med de. Jag blir så less på de. Men endå gör vi så. Varför? Jo, lathet kallas de.
Ja, sen va vi ner till båten och öste den igen. Förstår inte va vatten de hinner bli. Va ju ner i veckan med. Men nu när vi gick längst bryggan så upptäckte vi att Christers båt hade sjunkit. De va bara fören som stack upp.
Stackars Christer han har inte haft tur med sin båt i sommar han.
Och inte är han hemma heller. Dom är på väg hem från Norge. De är och hämtar en Grandis valp. En gul. Skrev tidigare att han skulle heta Lexus, men nu har de kommit på ett nytt namn på han. Så nu blev de Bolt.
Men de blir nog mer passande de. =)
De åkte kl 6 i morse till Norge. De tog 9 timmar för dom att åka dit. Och nu är de på väg hem igen. 9 timmar hem med. De räknar med att vara hemma kl 2 i natt. Usch vilken resa. Måste vara jätte jobbigt att sitta och åka så många timmar.
Men vad gör man inte för en snygg hund? Marianne är berädd att göra allt för en snygg hund hon har hittat hon.
Här kommer en bild på han.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Dyrt , de kan jag inte påstå , har köpt utav en kompis , fick ALLT för 3500.. Då är de barnvagn , babysitter , kläder , skötväska, babygym + sjukt mke mer :) . Japp vi har allt , lr näe inte rumpsalva :p

2009-08-22 @ 23:26:19
URL: http://misscaarooliine.blogg.se/
Postat av: Caroline - snart är h*n här <3

Oja , nu är det bara Liten kvar som ska få kika ut , sen har vi ALLT :) . Du kan alltid adda mig på caarooliine_@hot... Om du vill :)

2009-08-23 @ 10:37:27
URL: http://misscaarooliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0