Men!!

Shit va varmt de är..
Jag kommer att avlida snart. Sjukt hur jag klagar. Men jag klarar inte av den här värmen. Sitter inne och gömmer mej i vardagsrummet med nerdragna gardiner och en fläckt på full effekt.
Men de är så sjuktvarmt ändå....
Jobbigt att vara gravid. Hehe

Kommentarer
Postat av: Isabel

Men det måste väl samtidigt vara helt underbart att vara gravid? :)



SV: Jo, jag har faktiskt nästan börjat ändra uppfattning om frallor, de är ju faktiskt så fula så det nästan blir söta :D

2009-08-09 @ 21:14:35
URL: http://aizah.blogg.se/
Postat av: Kadri

Sv. Tack. Jag tyckte de blev som jag önskade.



Läste din förlossningsplan och måste bara säga att säg till din man hur du vill ha det så han kan då styra up det under förlossningen. För när du har som jobbigast orkar du inte stå emot och gör som barnmorskan vill. Men oftast har de inte rätt. det är du som känner din kropp bäst. Jag har fött 3 barn och har bestämt mig tidigt att jag ska klara det utan någon som helst smärtlindring. för jag ville ha det så, men med andra barnet försökte de först att jag skulle göra kejsarsnitt och sen asa på mig lustgaset. Vad trugt det kändes när mannen var där och stog på min sida. Lustgas provade jag ca 5 minuter för att prova hur det kändes. Det gjorde mig aldeles vimsig. Så det var inget för mig.

Och jag klarade o föda barnet som låg i säte utan någon som helst smärtlindring.



Det är inget o skämmas om man tar epidural. Var o en bestämmer hur man vill ha det. Och skräk historier kan man höra om allt. Det är de som har dött av vanlig förlossning, de som har gjort snitt o det har blivit fel, etc. så alla har ju hört något. Men i Sverige sägs det ju vara bästa sjukvården och lägsta barndödligheten så riskena är väl väldigt små. Jag som har fött två barn i Sverige och ett i Estland kan säga ATT HÄR ÄR DET MYCKET BÄTTRE.



Lycka till. hur du än gör blir det bra och ut kommer en liten gullunge.

2009-08-10 @ 11:02:17
URL: http://lvetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0