Intressant

De är jätte intressant och läsa om era förlossningar.
Som sagt de är lätt att sita här och fylla i ett papper nu. Och solla bort de som låter som ett dåligt alternativ nu. För att vissa har blivit förlamad i 2 veckor efter.
Men de kanske är de bästa alternativet för mej när jag väl ligger där.
De kan ju inte jag säga nu.
Men som sagt. Jag vill undvika epidural in i de sista.

Nu sitter jag och väntar på mamma. Sen så bär de av mot Rimbo.
Vad ska ni hitta på i dag då?


Kommentarer
Postat av: Kimmizz

Kom in på din blogg bara så där...



Kan ju berätta om de där med epidral, oftast så får bara de som är överviktiga problem med den. Tro mig jag är tjock och har fått 2 barn med epidralen. Första förlossningen var en skräck för mig och den sitter kvar ännu. Dom stack mig 50 ggr för att ens få dit den men jag var tvungen att ha den annars hade jag inte klarat av de. Jag var helt slut av de onda för allt gick så fort. Så med andra barnet funderade jag verkligen och fick som jag ville den sattes in i tid. Inte mitt i värkarna. 3 min efter att den är satt är min minsta född, så den var nog ganska onödig. Men jag har en kompis som bara tog lavendelbadet och lustgas som du vill ha de och de funkade kanon för henne. Och kom ihåg de är DIN förlossning!! De är lätt att bara säga ja när man ligger där och sedan känns de som att man är helt överkörd med hur man ville ha det. Fundera noga sen finns de ju flera alternativ som en platta bara som ger vibbar, den är bra för man får väldigt ont i ryggen när de väl sätter igång. Hoppas du får en bra förlossning.. Mch Kimberly

2009-08-06 @ 14:40:45
URL: http://kimizen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Kimmizz- Tack för dina tipps och råd. Usch bli stucken 50 ggr de skulle jag aldrig klara. Jag är så spruträdd. Men efter som du har 2 barn så kan de inte varit så farligt. =)

2009-08-07 @ 20:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0