Helt värdelös!

Så känner jag mej jusst nu. 
Klarade inte teorin. Fick 51. Suck. Och i dag hade jag uppkörning. De va en hämsk upplevelse. Hade en sånn surgubbe.
Började med att han sa till mej och kolla lamporna. Jaha, visst tänkte jag. Gör väl de då. Medans så stod han med sin mobil och messade eller nått.
- Ja är du klar eller? frågade han sen.
- Ja, de tycker jag. sa jag.
Och vi satte oss i bilen.
Ja sen så berättade han om hur de kommer att gå till nu när jag skulle köra.
- Jag kommer säga att du om du ska  höger eller vänster. sa han.

Så jag satte i gång, berättade hur nervös jag var. Och helst nu en helt ny bil. Körde en SAAB har aldrig gjort de tidigare.
Då säger han
- Har man kört mycke bil så spelar de ingen roll vilken bil man kör, man ska kunna köra vilken bil som helst.
Okej tänkte jag. De här blir inte lätt.
Ja, så skulle jag köra ut på motorvägen mot Stockholm. Körde i en rondell la mej i fel fil, och ut på motorvägen.
Jag tyckte att de gick bra för utom att jag körde i fel fil i rondellen då. Fan, vad arg jag blir. Jag vet ju hur jag ska köra. Jag rättar ju Cliff när vi åker ju. Åhhhh... Jag vet ju hur man kör i en jävla rondell. Blir så arg på mej själv. Men helt hjärnsläpp.
Och värre blir de ju när man är såååå nervös.

Under hela resan så sa han inte ett ord för utom hur jag skulle köra. Jag försökte muntra upp stämmningen och prata lite men de gick inte. Så spänt jätte jobbigt va de.
Men när vi väl va framme så tyckte han att jag hade kollat alldeles för lite i speglarna.
De som jag tänkte på, och tycket att jag var duktig med.
Nej, de va jag tydligen inte då. Kollade bara i den inne i bilen tycket han.
Ja, ha ingen ideé att säga i mot. Och sen kom de ju att jag hade kört i fel fil i rondellen.
Ja, jag vet sa jag.
Så de gick inte. Men han sa faktiskt om jag tänker på de och kollar ordentligt i speglarna så kommer de gå vägen nästa gång. För köra bil de kan du.
Lite snäll va han på slutet.

Men nu är mitt självförtroende kört i botten. Känner mej hur jävla värdelös som helst. Vet inte hur jag ska göra nu heller. Om jag ska ringa vägverket om nya tider. Men jag vet inte om jag vågar chansa. Har ju beräknat datum om 3 veckor. Kan föda när som helst nu.
Har ju sånnt tryck ner åt med. I dag när jag har gått mycke med så känns de som om bebisen ska rammla ut. Fick gå och hålla mej under magen. De gör så ont under magen när jag går längre sträckor som sagt.
Ja, så jag får nog vänta och boka nytt när jag fått barn. Får fixa barnvakt och åka in och skriva och köra. Men de tar ju inte lång tid. 40 min ca tog skrivningen och 30 min tog körningen.
Så ja får väl bli så då..
Blir aldrig som man tänkt sej.
SUCK!!!!!



Kommentarer
Postat av: Milla

Jag kugga oxå första körningen för jag var så nervös.. Sånt som händer!! Gäller att inte ge upp nu när du kommit så långt! Spelar väl ingen roll om du får köra upp 100ggr,sätt inte så stor press på dig själv!! Försök få en tid när Cliff jobbar EM så kan ni ju åka in alla 3 när bebisen kommit.. =) Bara ta nya tag! Kram kram

2009-08-24 @ 16:45:55
Postat av: Emelie

Milla- De känns tungt nu. Började grina när Cliff kom hem och kramade om mej. Men de är som du säger de är bara att ta nya tag.

Ska till barnmorskan i morgon får se vad hon säger om de är nära.

Om de är så kan jag inte boka nån ny tid innan bebisen kommit.

Men sen så.. Ska inte ge upp. Ska ha mitt körkort..

2009-08-24 @ 17:30:54
Postat av: Emelie

Vad tråkigt tjejen. Jag fick också 51 första uppskrivningen. SURT! Hoppas det går bättre nästa gång!! Kraam

2009-08-24 @ 20:31:57
URL: http://pemzan.blogg.se/
Postat av: Jennie

Syrran du är inte värdelös, alla är nervösa det förstår jag det är de för alla. Jag tycker inte att du ska trycka ner så mycket på dig själv. Nu ska du bara tänka positivt du ska snart få ett underbart barn. Som kommer att vara det underbaraste barnet någon har sett. Men nästa gång du ska skriva och köra upp så kommer det att gå jätte bra. För du är duktig, du är min syster och jag tror på dig och jag vet att du klarar av allt du vill. Tänk att jag går omvårdnad och de ska jag klara av, alla litar på mig och tror på mig och jag tror på dig, syster min. Allt kommer att gå bra och allt ordnar sig du har ju din familj =) älskar dig syster min. Puss o kram, <3

2009-08-24 @ 21:02:33
URL: http://andreassonjennie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jennie- Tack för ditt stöd syrran.. Men jag hatar att misslyckas. Har sånna höga krav på mej själv. Men som sagt jag får försöka igen.

Men de känns jobbigt nu.

De är bara att ta nya tag de..

Äskar dej med

2009-08-24 @ 21:50:35
Postat av: Emelie

Emelie- Ja, de är såå surt. Skittråkigt. Man blir så less. Men de är väl bara att ta nya tag de..

2009-08-24 @ 21:57:37
Postat av: Madelene

Neej du får inte ge upp nu gumman! Du är ju såå nära mål linjen när det gäller både körkort och bebisen. Det var ju inte stora fel du gjorde på uppkörningne och 1 jäkla fel ifårn provet. Kämpa på och ring och beställ ny tid direkt så hinner du få kortet klart innan bebisen kommer ut, man får aldrig ge upp! Jag kugga 3 teoriprov och klarade på 4:e så jag är ett levande bevis på att man inte ska ge upp. Ring i morgon och beställ en ny tid, nu vet du ju dessutom hur det går till så nästa gång blir du mindre nervös! Go Go :) Kramar Kramar

2009-08-24 @ 22:03:57
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Camilla

Emelie ge inte upp !!! Sån är inte du :) bara att ta nya tag. Var glad för att det bara var små saker då vet du ju att du fixar det nästa gång. Hade varit värre om det var svårare saker du hade missat på. Det gör även jätte mycket vem man kör upp med. Jonas och jag körde upp med samma man i Falun och han var cool lugn och snackade som tusan. Det gör mycket. Nästa gång fixar du de !! Bara att blicka framåt. Styrkekramar till dig kusin

2009-08-24 @ 22:40:13
Postat av: Isabel

Låt inte det här tynga ner dig för mycket, ta nya tag istället och plugga på medan du har allt färskt i minnet, du ska se att du klarar det nästa gång!

2009-08-25 @ 00:07:35
URL: http://aizah.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Jag kuggade första teori provet jag med men jag gav mig fan på att jag skulle klara det så två dagar senare bokade jag nytt test och klarade det.

Sen när det var dags för uppkörning så kuggade jag första jag med, hade en skitsur gubbe då jag med hualigen! Men andra klarade jag och då hade jag världens underbaraste vägverket gubbe i bilen haha !:)



Jag gav mig på fan på att jag skulle klara det innan min 19 års dag ( bara för att jag skulle ha det när jag var 18 ) haha fix ide från min sida men jag klarade innan 19 års dagen iaf... Ligger man inte i och tar tag i det på en gång blir det att man för det mesta tappar motivationen bara för att man " förlorat " känns det som..

Så kändes det för mig efter första misslyckade uppkörningen iaf.

Men ge dig fan på att du ska klara det här så kommer det gå GALANT nästa gång ska du se..



Håller även med om nervositeten trodde seriöst att jag skulle svimma vid första uppkörningen jag hahah! ;)



Puss Krams

2009-08-25 @ 00:53:23
URL: http://stephanieronning.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack alla för att ni stöttar mej. Tårarna rinner på mej nu.

Nej, men jag ska ta nya tag jag lovar. Men jag blev bara så less igår.

2009-08-25 @ 10:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0